YAŞAM:
Derince Belediyesi çalışanlarına ek zam!

DERPAŞ VE DAİMİ İŞÇİLER

Derince Belediyesi’nin yöneticileri ve çalışanları ile birlikte büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getiren Derince Belediye Başkanı Aygün, hayata geçirdiği uygulamalarıyla bunu en güzel şekilde yansıtıyor. 2023 yılı itibariyle yeni sözleşme döneminde DERPAŞ şirketinde çalışanların ücretleri ve sosyal haklarına ortalama % 88,50 oranında zam yapan Başkan Aygün, aynı şekilde belediye bünyesinde daimi işçi statüsünde çalışanların ücretlerini de yüzde 65 oranında arttırmıştı.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Süreç içerisinde gerçekleşen enflasyon farkı nedeniyle çalışanların mağduriyet yaşamamasını isteyen Başkan Aygün, sözleşmelerde yeni bir güncellemeye gidildiğini açıkladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün makamında düzenlenen yeni sözleşme imza töreni Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, İşyeri Temsilcileri Fatih Özecik ve İshak Kula, Yerelsen Sendikası TİS Grup Başkanları Murat Aslan ve Furkan Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

Konuyla alakalı bir değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sürecin çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını dileyerek “İlçemize gönül birliği içerisinde hizmet ettiğimiz kıymetli mesai arkadaşlarımızın maaşlarına 2023 sözleşmelerine ilaveten altı aylık enflasyon farkını da yansıtarak, yüzde 20 oranında daha zam yaptık. Emekçi kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku