Kocaelispor Fofana'yı kiraladı

Gelecek sezon TFF 1.Lig'de mücadele edecek temsilcimiz Kocaelispor, Kouakou'nun ardından ikinci yabancı transferini gerçekleştirdi. 20 yaşındaki Gineli orta saha oyuncusu İbrahim Breze Fofana'yı kiralık olarak kadrosuna kattı

KADROYU GENÇLEŞTİRİYORUZ

Kocaelispo'un Transfer komitesinde görev alan yönetim kurulu başkanı Ekrem Can Kocaeli Stadı'nda gerçekleşen imza töreninde şunları kaydetti: "Transfer döneminde ağır gittiğimize dair eleştiriler alıyoruz. Kadroyu gençleştirme düşüncemiz var. Artık üreten bir takım olmak istiyoruz. Fofana bizim kriterlerimize uyan bir futbolcu. Kendisi Gine'de milli takım kaptanı. Kocaelispor'a ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hepimiz öyle düşünüyoruz. İnşallah bizim kulübümüzde uzun süre oynar. Önü açık bir oyuncu.

KİRALIK BEDELİ 25 BİN EURO

Satın alma opsiyonuyla kiraladık. 25 bin Euro kiralık bedeli var. 175 bin Euro satın alma opsiyonu var. Biz yıl sonunda bu opsiyonu kullanırsak 3 yıl daha bizimle olacak. Kendisinin kısa sürede taraftarların gönlüne gireceğini düşünüyorum. Oynamaya başladığı zaman kısa zamanda Gine A milli takımına yükselecek. Kendisi için iyi bir serüven başlıyor."

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku