Ertuğrul Sağlam'la 2 yıllık sözleşme. 3 maaşlık fesih şartı!

Kocaliespor Kulübü 2023-2024 sezonunda TFF 1.Lig'de mücadele edecek. Yeşil siyahlı yönetim bu önemli sezon için kariyerinde Süper Lig şampiyonluğu bulunan 53 yaşındaki tecrübeli isim Ertuğrul Sağlam ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

CAMİANIN BEKLENTİSİNİ GÖRDÜM

Kocaliespor Brunga Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan başkan Engin Koyun şunları kaydetti: Uzun yıllar Türk Futboluna hizmet etmiş, önemli zamanlarda Milli takımımıza hizmet etmiş, Anadolu'nun ikinci şampiyon takımını çıkarmış bir isim. Zorlu bir süreç olmadı. Yöneticilerimiz ciddi bir çalışma yaptılar. Son kararı bana bıraktılar. Camianın beklentisini gördüm. Kendini futbola adamış, Kocaelispor'umuza katkılar sağlayacağına inandığımız Ertuğrul hocamızla anlaştık. Şehrin genel kanaati ve beklentilerin farkına vararak böyle bir karar verdik. İnşallah mahcup olmayız.

3 SENEDE BENZERİNE AZ RASTLANAN YÖNETİM

İlk zamanlarda acemiliğimiz vardı. 3 sene boyunca Türkiye'de benzerine az rastlanan bir yönetim hikayemiz oldu. Kocaelispor zor günleri geride bıraktı. Gelinen noktada nerede olduğumuzun herkes farkında . Samimiyiz ve iyi niyetliyiz. Bugün dahi kadromuza olan ödemelerle ilgili gerekenleri yaptık. Bende kendimi şanslı hissediyorum. Hocamıza hoş geldin diyorum.

ŞAMPİYONLUK BU SEZON OLMAZSA OLMAZIMIZ DEĞİL

Kocaelispor her sezon şampiyonluğa adaydır. Ancak bu sezon için olmazsa olmazımız değil. Ertuğrul hocamız gelince böyle bir beklenti doğdu. Ancak kongrede bile söyledim, afaki rakamlarla transferler yapıp takıma kötülük etmeyeceğiz. Şuursuzca şampiyonluk arzu etmek doğru değil. Daha önceki sezonlarda hedef Süper Lig diye heyecanlanarak iddialı konuşmuş olabiliriz. Ancak hocamızın vermiş olduğumuz mesajlara odaklanmamız lazım.

TEK TARAFLI FESİH ŞARTI

2 yıllık sözleşme yaptık. Rakamsal açıklama yapmıyoruz. Parasal konuları 10 dakika konuştuk. Hocamızın daha önce tazminat gibi maddi olayları olmuş. Ancak bizim açımızdan afaki durumlar söz konusu değil. 3 maaş tutarında, bizden kaynaklanırsa biz, ondan kaynaklanırsa onun yükümlü olacağı tek taraflı fesih şartımız olacak. Biz ekonomiyi çok fazla konuşmayacağız."

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku