KÜLTÜR-SANAT:
Nurullah Genç ile sanat dolu söyleşi

Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, Körfez Belediyesi'nin düzenlediği "Sanat ve Hayat" başlıklı söyleşiye konuk oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
HİTAP ETMESİ İMKANSIZDIR
Sanat ile hayat arasındaki bağ üzerine konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Nurullah Genç, “Sanatkârların hayatın içinde olmalı. Çünkü hayattan kopuk olan bir sanatın insanlığa hitap etmesi imkânsızdır. Bu nedenle bir sanatkârın, kendisini hayatın dışına çekip, sanki hayattan farklıymış, insanlıktan yüce bir yerdeymiş gibi yaşaması mümkün değildir” dedi.
BİZLERİ MUTLU ETTİ
Söyleşi sırasında önemli konulara değinen, kısa hikayeler ile de anlatımını süsleyen Prof. Dr. Nurullah Genç, düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti. Program sonrasında Genç’e teşekkür ederek plaket takdim eden Başkan Söğüt, “Edebiyatımızın değerli şairi Prof. Dr. Nurullah Genç hocamız "Sanat ve Hayat" konulu söyleşisi ile gecemizi, günümüzü bereketlendirdi” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku