KÜLTÜR-SANAT:
Gebze KAI Derneği'nde başkanlık devir teslimi gerçekleşti

 

Dernek binasında düzenlenen törenle, yeni Başkan Sedat Tatar görevi önceki Başkan Metin Baytöre'den devraldı.

 

Törende konuşan Sedat Tatar, derneğe yaptığı değerli katkılardan dolayı Metin Baytöre'ye teşekkürlerini ileterek bir çiçek takdim etti. Tatar, yeni dönemde dernek faaliyetlerini daha ileriye taşımak için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Devir teslim töreninde Gebze KAI Derneği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunarak bu önemli ana tanıklık ettiler. Yeni yönetimin, bölge halkı arasındaki dayanışmayı güçlendirecek ve kültürel değerleri yaşatacak projelere imza atması bekleniyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

CHP’den Gebze KAI Derneği'ne ziyaret
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Gebze Kars-Ardahan-Iğdır Derneği (KAI) Başkanı Sedat Tatar ve yönetim...

Haberi Oku