Kategoriler

Gebze KAI Derneği'nde başkanlık devir teslimi gerçekleşti

Gebze Kars-Ardahan-Iğdır Derneği (KAI), geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından başkanlık devir teslim törenine ev sahipliği yaptı.

 

Dernek binasında düzenlenen törenle, yeni Başkan Sedat Tatar görevi önceki Başkan Metin Baytöre'den devraldı.

 

Törende konuşan Sedat Tatar, derneğe yaptığı değerli katkılardan dolayı Metin Baytöre'ye teşekkürlerini ileterek bir çiçek takdim etti. Tatar, yeni dönemde dernek faaliyetlerini daha ileriye taşımak için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Devir teslim töreninde Gebze KAI Derneği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunarak bu önemli ana tanıklık ettiler. Yeni yönetimin, bölge halkı arasındaki dayanışmayı güçlendirecek ve kültürel değerleri yaşatacak projelere imza atması bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
5 Kez Görüntülendi.
CHP’den Gebze KAI Derneği'ne ziyaret
YAŞAM
4 Kez Görüntülendi.
Aslantaş’dan Anneler günü mesajı
GEBZE
8 Kez Görüntülendi.
Gebze Ticaret Odası, Kentsel dönüşümde güçlü adımlar atıyor
KÜLTÜR-SANAT
8 Kez Görüntülendi.
Gebze KAI Derneği'nde başkanlık devir teslimi gerçekleşti
GEBZE
10 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü'nün açılışına siyaset akın etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
"Kuraklık Ustaları" projesi genç çiftçilerle buluştu
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a duygu dolu mektup
SAĞLIK
2 Kez Görüntülendi.
Sindirim problemlerinin sebebi ÇÖLYAK olabilir
SAĞLIK
2 Kez Görüntülendi.
Hareketsizliğin vücudumuzda yol açtığı 7 hasar
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Baharın gelişi Kocaeli’nde şarkılarla kutlandı