Kategoriler

Minibüsçülerden 65 yaş kararı!

65 yaş ve üzeri vatandaşlar ilimizde ücretsiz ulaşım yaparken iyice dar boğaza giren esnaf, ekim ayından sonra bu grubu ücretsiz taşımayacaklarını açıkladı

2014 yılından bu yana 65 yaş ve üstü vatandaşlar, ilimizde ücretsiz taşınırken akaryakıt ve diğer girdilerdeki maliyetler esnafın iyice belini büktü. 65 yaş ve üzerindeki vatandaşları ekim ayından sonra ücretsiz taşımayacaklarını ifade eden Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Ekim ayında bir düzenleme bekliyoruz. Eğer düzenleme yapılmazsa 65 yaş ve üzerini artık ücretsiz taşımayacağız” dedi.

‘EKİM’DE DÜZENLEME BEKLİYORUZ’

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kurt, “65 yaş ve üstü vatandaşlar ekim ayından sonra Türkiye genelinde alınan kararla artık ücretsiz taşınmayacak. 15 Ekim’de bu konuyla alakalı eğer kanunda bir düzenleme yapılmazsa hiçbir vilayette ücretsiz taşınmayacak. Şehit yakınları, gaziler, polisler bu kapsama girmeyecek. 65 yaş ve üstü vatandaşların sayıları her geçen gün artıyor” dedi.

‘20 GÜN BEDAVA TAŞIYORUZ’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Mustafa Kurt, “İlimizde de yüksek bir miktarda 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyoruz. Ciddi anlamda esnaf mağdur oluyor. Bu konuda Büyükşehir belediyesi destek veriyor ama her geçen gün 65 yaş ve üzerinde olan vatandaşlara ayrılan kota doluyor. Kota dolduktan sonra 20 gün bedava taşmış oluyoruz. Muhtemelen bir düzenleme bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
98 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
64 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
79 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
94 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
43 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
44 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
38 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti