Kategoriler

Akşener’den Mestanlı çıkarması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yunanistan’ın Gümülcine kentinde, Batı Trakya Türkleri liderlerinden Dr. Sadık Ahmet’in 24’üncü ölüm yıl dönümünde kabri başında anma programının ardından  Bulgaristan’ın Mestanlı şehrine geçerek burada bir dizi etkinliğe katıldı. Akşener’in buradaki programını partinin Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız,İl yöneticisi Nusret Acur, Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk de takip etti.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz IŞIK (BULGARİSTAN)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yunanistan’ın Gümülcine kentinde, Batı Trakya Türkleri liderlerinden Dr. Sadık Ahmet’in 24’üncü ölüm yıl dönümünde kabri başında anma programının ardından  Bulgaristan’ın Mestanlı şehrine geçerek burada bir dizi etkinliğe katıldı. Akşener’in buradaki programını partinin Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız,İl yöneticisi Nusret Acur, Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk de takip etti.

 Meral Akşener ve beraberindeki parti aktivistleri ve milletvekillerinden oluşan heyet, Mestanlı Daima Kalbimde Dünya Mestanlılar Buluşması programına katılmak üzere Mestanlı’ya  geldi. Akşener,burada Mestanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan tarafından karşılandı.

Akşener dün sabah Mestanlı’da, 1989 soykırımında hayatını kaybeden soydaşlarımızın isimlerinin yazıldığı anıtı ziyaret etti, çelenk bıraktı, Mestanlı Bölge Müftüsü’nün yaptırdığı duanın ardından buradaki program son buldu.

Akşener Mestanlı Kütüphanesini gezdi.

Akşener ve heyeti, Mestanlı kent merkezinde bulunan Bulgarlaştırma süreci şehitleri anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak çelenk koydu. Daha sonra Akşener, Momçilgrad’da yeni açılan İlyaz Hoca Balkan Kütüphanesi’ni gezdikten sonra belediye binasına yürüdü. Türk politikacı, yolda karşılaştığı insanlarla selamlaşıp sohbet etti.

İYİ Parti Lideri Akşener kendisini Mestanlı ziyaretinde takip eden Gebze Basınından Yılmaz Işık ve Mesut Işık ile de selamlaştı hal ve hatır sordu.

Akşener’in buradaki programını partinin Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız,İl yöneticisi Nusret Acur, Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk de takip etti.

Mestanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan, görüşmenin sonunda Akşener’e Momçilgrad'ın panoramik fotoğrafını hediye etti.

HAYRANLAR’DA ŞEHİT DÜŞEN SOYDAŞLARIN ANITINI DA ZİYARET  ETTİ

Daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve beraberindekiler daha sonra, Momçilgrad Gruevo (Hayranlar) köyünde Bulgarlaştırma sürecine karşı protesto eylemleri sırasında şehit düşen köy sakinlerinin anısına yapılan Anıt Çeşme’ye çelenk koydular, saygı duruşunda bulundular.

Akşener, Hayranlar ziyaertinin ardından Söğütlü nehri kenarında bulunan Compleks Makaza’da öğle yemeği yedikten sonra Cebel yanındaki Türkan Bebek anıtını ziyaert etti çelehk bıraktı. Buradan Mestanl’ya dönen Akşener, DOST Partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan ile bir görüşme gerçekleştirdi, akabinde bölgenin ileri gelenleri ile bir dizi görüşmeler yaptı. Akşener’in buradaki programı akşam Mestanlı “Naim Süleymanoğlu” Stadyumu girişinde yapılan Naim Süleymanoğlu anıtını açtıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
5 Kez Görüntülendi.
CHP’den Gebze KAI Derneği'ne ziyaret
YAŞAM
4 Kez Görüntülendi.
Aslantaş’dan Anneler günü mesajı
GEBZE
8 Kez Görüntülendi.
Gebze Ticaret Odası, Kentsel dönüşümde güçlü adımlar atıyor
KÜLTÜR-SANAT
8 Kez Görüntülendi.
Gebze KAI Derneği'nde başkanlık devir teslimi gerçekleşti
GEBZE
10 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü'nün açılışına siyaset akın etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
"Kuraklık Ustaları" projesi genç çiftçilerle buluştu
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a duygu dolu mektup
SAĞLIK
2 Kez Görüntülendi.
Sindirim problemlerinin sebebi ÇÖLYAK olabilir
SAĞLIK
2 Kez Görüntülendi.
Hareketsizliğin vücudumuzda yol açtığı 7 hasar
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Baharın gelişi Kocaeli’nde şarkılarla kutlandı