DARICA:
İYİ Partinin Atom Karıncası: METİN UZUNBURUN

Bugünlerde Özellikle Darıca'da siyaset ile ilgilenen kim varsa İYi Parti Darıca İlçe başkan Vekili İş İnsanı Metin Uzunburun'un performansını konuşuyor.

İYİ Parti Darıca ilçe Teşkilatının üyesi olduğu andan itibaren gece gündüz yağmur çamur demeden koşturan , ev ve işyeri ziyaretleri yapan Metin Uzunburun gösterdiği performans ile herkesin taktirini toplamış durumda.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan görev dağılımında  Darıca ilçe başkanı Güven Altay tararından İlçe başkan Vekili olarak görevlendirilen Metin Uzunburun , toplantı sona erdikten ve şehir dışından gelen misafirlerin uğurlanmasından hemen sonra hiç beklemeden yeniden ev ve işyeri ziyaretlerine devam ederek  İYİ Partiye üye kazandırmaya devam ediyor.

Çevresi tarafından tam bir “İŞKOLİK” olarak bilinen İYİ Parti Darıca İlçe başkan vekili Metin Uzunburun, başta hafta sonu Cumartesi-Pazar olmak üzere mesai saatleri sonrasında da enerjisini İYİ Partiye üye kazandırmak üzere mesafe tanımaksızın harcamaktan çekinmiyor.

Alkışlar herkese keyif veren çalışmaları dolayısı ile Metin Uzunburun’a

Ama alkışın çoğu Metin Uzunburun gibi bir gönül adamını aktif siyasete kazandıran İYİ Parti Darıca İlçe başkanı Güven Altay’a..

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku