DARICA:
Başkan Bıyık Bayan Kursiyerleri Yalnız Bırakmadı

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve ilçe protokolü ile birlikte katıldığı serginin açılışında Başkan Bıyık, kursu başarıyla tamamlayan bütün kursiyerleri tebrik ederken serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederken, sergide yer alan eserleri tek tek inceledi.

Kurslarımız Devam Edecek

Başkan Bıyık, “Ev hanımı kardeşlerimizin el emeklerini sergiledikleri bu güzel organizasyonda aranızda olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bizlerde Darıca'da hanımlara yönelik güzel işler yapmaya, toplumun temel taşı olan ev hanımlarını desteklemeye devam edeceğiz, Darıca Belediyesi olarak düzenlediğimiz kurslarda hanım kardeşlerimiz hem zamanlarını değerlendiriyor, hem de aile ekonomisine katkı sunuyorlar. Kurslarda ve serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı el emeği göz nuru bu güzel eserleri görmeye davet ediyorum.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku