YAŞAM:
Geleceğin kuşakları, geleceğin ormanını oluşturdular!

Geleceğimizin kuşakları olan miniklerimiz şimdiden çevre bilincini, bizzat çevreye yaptıkları katkılarıyla daha da kavrıyor. Bu gerçekle hareketle Gebze Sultan Ayhan İlkokulu 3 H Sınıfının minik öğrencileri güzel havayı da fırsat bilerek TEMA Vakfinin 11 Kasım 11 milyon fidan projesine destek için, Gebze Yağcılar köyündeki TEMA Ormanına minik elleriyle fidanları toprakla buluşturarak geleceğin kuşakları olarak geleceğin ormanı için ilk hamlelerini yapmış oldular.

GELECEĞİN ORMANINA , GELECEĞİN KUŞAĞI EL ATTI

Öğretmenleri Aynur Kabak Binici ile Sınıf Annesi Gülten Tunca Bayrak ile TEMA Vakfı Gebze Temsilciliği yetkilileri nezaretinde Aralık ayının güneşli ve güzel havasında ootobüsle Gebze Yağcılar köyüne gelen Gebze Sultan Ayhan İlkokulu 3 H Sınıfının minik öğrencilerinin keyfine ve mutluluklarına diyecek yoktu. Mis gibi havayı ciğerlerine soluyarak TEMA Ormanlık Dikim alanına gelen minik öğrenciler kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturarak büyük mutluluk yaşadılar. Geleceğin ormanını oluşturacak ağaçların fidanlarını kendi minik elleriyle toprakla buşulturan öğrenciler bu mutluluklarını öğretmenleri ile refakatindeki Sınıf annesi ve kendilerine güvenlik sağlayan jandarma amcaları ile de paylaştılar.

Fidan dikme sonrası öğrencilerin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. YILMAZ IŞIK

Gebze Sultan Ayhan İlkokulu 3 H Sınıfının minik öğrencileri fidan dikti, jandarma amcaları ile de bu mutluluklarını paylaştı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku