YAŞAM:
Darıca Plajı tam saha hizmette: Plajda 'Hayda braa Pehlivan' görüntüleri!

Darıca Askeri alanın sahil kesiminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi güzel bir çalışma yaparak zburasını halka açtı hatta  sahil kısmını kumla doldurarak mini plaj bile yaptı. Ancak vatandaşların burasını daha  dikkatli ve temiz bir şekilde kullanması gerekiyor.

BÜYÜKŞEHİR GEREKENİ YAPTI SIRA VATANDAŞTA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi oturma grupları dahil, sahilde ggüzel bir plaj yaptı. Plaja bütün gün görev yapacak cankurtaran timleri koydu, soyunma kabinleri,  duş kabinlerini devreye aldı, çöp konteynerleri ve kutuları yerleştirdi.. Şimdi sıra eksik olan ihtiyaç gruplarını tamamlamada, ancak ilk günden itibaren buraya gelen vatandaşların plajı ve dinlenme yerlerini daha temiz tutmasında. Vatandaşların bazıları çöplerini kutulara değil de plaja attıkları görülürken Büyükşehir'in görevlileri  dakika başı buralarda rink seferleri yaparak onların çöplerini topluyor. Yazık ve ayıp değil mi? Vatandaş toplanıyor diye neden çöplerini kumlara bıraksın ki?

 Ayrıca vatandaşların buradaki yeni plaja büyük igi gösterdikleri görülürken, bazı vatandaşların ise kumsalda yürüyüşleri yağlı pehlivan güreşlerini de andırmıyor değil: "Hayda brah Pehlivan kim tutar seni?" YILMAZ IŞIK / Fotoğraf: Darıcalılar Paylaşıyor

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku