ASAYİŞ HABERLERİ:
Giv Gebze 3. Ahilik Buluşmaları

Gebze Gençlik Merkezi HAS odasında sıcak ve dostane bir ortamda gerçekleşen buluşmaya KOSGEB Başkanı Hakan DEMİRCİ, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’ın yanı sıra Gebze’de bir çok genç iş adamı ve esnaf katıldı. Program Giv Gebze Başkanı Yavuz Kuş’un selamlama konuşması ile başladı.

Krizde Büyümek ve Ekonomi yönetimi üzerine seminer veren Ali İhsan Seçer, Ayrıca yurt dışı tecrübelerini paylaştı. Gençlere hedeflerini belirleme ve girişimcilik üzerine önemli tavsiyelerde bulunan KAWAİ yönetim kurulu başkanı, Türkiye’nin ve Gebze’nin girişimciliğe ne kadar musait olduğunu ve devlet desteklerinden yararlanmak için gençlere önemli bilgilerini paylaştı.

Programın son bölümünde Kosgeb ve Giv Gebze’nin düzenlemiş olduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olanlara sertifikaları verildi. Program Girişimci İşadamları Vakfı Gebze Başkanı Yavuz Kuş’un KAWAİ Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Seçer’e plaket vermesiyle sona erdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kriz fırsatçılığı patolojik bir durumun...
Türkiye, üç gündür Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin acısını yaşıyor. 11 ili etkileyen depremde...

Haberi Oku