DİLOVASI:
Şayir'den saha incelemesi!

Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe genelinde başlatmış olduğumuz çalışmaların yakından takibini yaparak hızlı ve yerinde çözümler ile vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz dedi.

"HALKIMIZIN RIZASINI ÖN PLANDA TUTUYORUZ"

İlçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın fikirlerini önemsiyoruz. Ortak akıl ile ilçemize bir çok projeye imza atacağız. Katılımcı belediyecilik modelini en iyi şeklinde uygulayacağız. Bugün ilgili birim müdürlerimiz ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden projelerimizi inceledik incelemeye devam edeceğiz. Projelerimizde gelinen aşamalar hakkında her gün ilgili müdürlerimizden bilgi alarak gerekli müdaheleleri yapıyoruz. İlçemize kazandıracağımız projelerde halkımızın rızasını ön planda tutuyoruz. Halkımızın olumsuz etkileneceği projelerde sürekli vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız istişarelerle halkımızın rızasını alarak projelerimize start veriyoruz.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku