YAŞAM:
Şekeri Azaltmaya Yönelik Bileşen Çözümleri Artıyor

Fonksiyonel bileşenlerin önde gelen üreticilerinden biri olan BENEO, kısa zincirli bir fruktooligosakkarit (scFOS) olan Beneo-s cL85'in piyasaya sürülmesiyle portföyünü genişlettiğini duyurdu. Yeni varyant, müşterilere şeker değişimi ve gıdaların diyet lifi ile zenginleştirilmesi için çok yönlü imkan sunuyor.

Şeker azaltma, tüketiciler için önemli bir odak alanı haline geldi ve küresel olarak, 2 tüketiciden 1'inden fazlasının (% 57) "düşük şeker" iddialarının satın alma kararlarını etkilediğini belirten yeni rakamlar ortaya çıktı.[i]  scFOS'un portföyüne eklenmesiyle BENEO, yeni ürün geliştirme veya yeniden formülasyon yoluyla hizmet sunulabilecek daha fazla müşteriye  kapısını açıyor. Beneo scL-85 çeşitlerini genişletmek, şekeri azaltımış ürünlerin yüksek potansiyelini karşılayabilmek için üreticilerin daha fazla çeşit ve daha yüksek potansiyelli ürün sunabilmesi demektir.

scFOS pancar şekerinden elde edilen, hafif tatlılıkta, iyi çözünürlükte ve Doğal kaynaklı bir liftir. Tat ve dokuyu geliştirmenin yanı sıra unlu mamüller, süt ürünleri ve tahıllı ürünlerde hacimlendirme olanakları sunmaktadır.. Almanya'da özel bir üretim tesisinde üretilen yeni bileşen, BENEO'nun dünya çapındaki müşterilerinin şimdi şurup olarak satın almaları için mevcuttur.

scFOS kullanmak, diyet lifi eklerken şekeri değiştirmek anlamına gelir. Bu da, bir ürünün beslenme profilini iyileştirerek, üreticilerin dünya çapında, örneğin Avrupa'daki NutriScore gibi, paket önü besin etiketi sisteminde daha iyi bir puan elde etmelerini sağlar.

Eric Neven, Commercial Managing Director for BENEO’s Functional Fibres (BENEO Fonksiyonel Lifler Ticari Genel Müdürü) şunları söyledi: "Pancar şekerinden elde edilen kısa zincirli fruktooligosakkarit, BENEO'nun portföyüne değerli bir katkıdır çünkü müşterilerimiz için esnekliği ve kullanılabilirliği arttırır. Şili'deki hindiba kökü lifi üretim tesisimizin artan üretim kapasitesi ile birlikte, BENEO'nun kısa zincirli fruktoligosakariti, şekeri azaltmaya yönelik çözümlere olan yüksek talebi karşılamak için arzı daha da güvence altına alacaktır. "

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku