YAŞAM:
Minibüsçülerden 65 yaş kararı!

2014 yılından bu yana 65 yaş ve üstü vatandaşlar, ilimizde ücretsiz taşınırken akaryakıt ve diğer girdilerdeki maliyetler esnafın iyice belini büktü. 65 yaş ve üzerindeki vatandaşları ekim ayından sonra ücretsiz taşımayacaklarını ifade eden Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Ekim ayında bir düzenleme bekliyoruz. Eğer düzenleme yapılmazsa 65 yaş ve üzerini artık ücretsiz taşımayacağız” dedi.

‘EKİM’DE DÜZENLEME BEKLİYORUZ’

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kurt, “65 yaş ve üstü vatandaşlar ekim ayından sonra Türkiye genelinde alınan kararla artık ücretsiz taşınmayacak. 15 Ekim’de bu konuyla alakalı eğer kanunda bir düzenleme yapılmazsa hiçbir vilayette ücretsiz taşınmayacak. Şehit yakınları, gaziler, polisler bu kapsama girmeyecek. 65 yaş ve üstü vatandaşların sayıları her geçen gün artıyor” dedi.

‘20 GÜN BEDAVA TAŞIYORUZ’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Mustafa Kurt, “İlimizde de yüksek bir miktarda 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyoruz. Ciddi anlamda esnaf mağdur oluyor. Bu konuda Büyükşehir belediyesi destek veriyor ama her geçen gün 65 yaş ve üzerinde olan vatandaşlara ayrılan kota doluyor. Kota dolduktan sonra 20 gün bedava taşmış oluyoruz. Muhtemelen bir düzenleme bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku