YAŞAM:
Çiler'den teşekkür mesajı

Yoğun bir katılımla gerçekleşen, Meslek Komite ve Meclis Üyelerinin belirlendiği seçim ile ilgili değerlendirmede bulunan Çiler; “Oda organ seçimlerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Üyelerimizin kendi Odalarına ne kadar sahip çıktığını ve geleceğini önemsediğini bu katılım oranı açıkça ortaya koymaktadır. Biliyoruz ki; dünyadaki şehirlerin karşılaştırılmasında kullanılan ekonomik etkinlik, finansal güç, yaşam kalitesi, küresel çapta rekabet gücü gibi veriler incelendiğinde ilimizin ekonomik altyapısıyla rekabet edebilecek çok az sayıda şehir bulunmaktadır.

Bu nedenle bizler bu bölgenin gelişmesi ve daha da büyümesi için çalışarak, Türk sanayisinin rekabet gücünü ve verimliliğini arttırmak, dünya ihracatından daha fazla pay almak, yüksek katma değerli ve ileri teknolojiye dayalı üretimi gerçekleştirmek, nitelikli işgücüne sahip ürün ve hizmet kalitesini geliştirmek, topluma ve çevreye duyarlı bir sanayi yapısına dönüşümü hızlandırmak için üretmeye devam edeceğiz.

Birlikte hareket etmenin en güzel örneğini yaşadığımız seçim sürecimiz boyunca bizlerle birlikte olan, ilk günden itibaren desteklerini yakından hissettiğimiz, kaldığımız yerden devam etmemiz için bizlere inanan ve güç veren üyelerimize, Milletvekillerimize, bölgemiz yöneticilerine, OSB’lerimizin, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, SİAD’larımızın, derneklerimizin ve vakıflarımızın temsilcilerine, muhtarlarımıza, basınımızın değerli temsilcilerine, bölge halkımıza, ülkemizin her şehrinden ve yurtışından destekleyenlere ve tüm yol arkadaşlarımıza şahsım ve Gebze Ticaret Odası adına gönülden teşekkür ederim.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku