Balkanlardan Darıca'ya iki madalya

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Murat Yalçınkaya ve İslam Taşçı Romanya’nın ev sahipliğinde 2-3 Temmuz’da düzenlenen 49. Balkan U20 Atletizm Şampiyonası’nda 15 ülkeden 300’e yakın sporcuyla yarıştı.

Müsabakalarda Murat Yalçınkaya 3000 metre Su engelli Yarışta 8.52.25  ile şampiyon olurken Bosna Hersek’ten Mrkanovic Belmin 9:05.50 ile ikinci ve İsrail’den Muchie Zemenu 9:08.40 ile üçüncü oldu. Ayrıca bu sonuçla Murat Yalçınkaya Avrupa Gençler Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Etmeye hak kazandı.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından İslam Taşçı da 3000 metre yarışmasında İsrailli rakibine kıl payı geçilerek ikinci olmuştur. İslam Taşçı daha önce Avrupa Gençler Şampiyonasının Barajını geçme başarısını göstermişti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku