2025 Ralli sezonu Kocaeli'de sona eriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Remed Assistance, Salados, Fora, Autoclub, Power App, Otokar, 41 Burda, Telsan ve Auto Karasu katkılarıyla düzenlenen ralli, aynı zamanda Berç Arhanyan TOSFED Ralli Kupası’na da puan verecek. 05 Aralık Cuma günü saat 17.00’de TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek seremonik start ile başlayacak rallide, ekipler iki gün boyunca toplam uzunluğu 110 kilometre olan 9 özel etapta mücadele edecekler.

06 Aralık Cumartesi akşamı saat 17.25’ten itibaren TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde oluşturulan Otokar seyirci özel etabının geçileceği organizasyonun ralli merkezi ve servis alanı da Körfez Pisti’nde olacak. Rallide 2025 sezonu şampiyon ve birincilerini belirleyecek olan organizasyon, 07 Aralık Pazar günü saat 17.25’ten itibaren yine Körfez Pisti’ndeki finiş podyumunda son bulacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Gebze belediyesi ampüte futbol takımı lige...
Ampute Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı, sezonun ilk maçında...

Haberi Oku