SİYASET:
Yüksel Ercan, Büyükakın'ın danışmanı mı oluyor?

Kulislerden edindiğimiz bilgilere göre, Bölgemizin en eski ve tecrübeli gazetecilerinden olan Duayen Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan'ın , Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Basın Danışmanı olacağı konuşuluyor. Başkan Büyükakın ile çok eski dostluğu bulunan ve 31 Mart tarihinde AK Parti Gebze Belediye başkan aday adayı olan Gazeteci Yüksel Ercan'ın,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın danışmanlığına  getirilebileceği öteden beri kulislerde en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Dün törenle mazbatasını alıp yeni Başkanlık görevine oturan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Gazeteci Yüksel Ercan'ı bu göreve getirilebileceği belirtiliyor. Ercan, Büyükakın'ın seçim çalışmalarını ve seçim faaliyetlerini de yakından takip eden ve ona çok yakın olan bir isim.

ÇOK ESKİ SİYASİ TECRÜBEYE DE SAHİP

Yüksel Ercan Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan'ın çok eski gazetecilik tecrübesinin yanında çok eski siyasi tecrübesi de bulunuyor. 12 Eylül döneminden sonra Gebze MHP ilçe başkanlığı yapan Yüksel Ercan ayrıca bir dönem MHP'den Gebze Belediye Meclis üyeliği, MHP Kocaeli İl başkan Yardımcılığı da yaptı. Yüksel Ercan son olarak 31 Mart seçimleri için AK Parti'den Gebze Belediye Başkanlığı Aday adayı da oldu. Yüksel Ercan evli ve iki çocuk babası. Haber: YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku