SİYASET:
Yeniden Refah Gebze'de bayrak değişimi: Engin Kılıç görevi Halil Bilikci'ye devretti



Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nda bayrak değişimi heyecanı yaşandı. Erbakan Vakfı’nın kuruluşundan bugüne davanın en ön safında yer alan, "amasız, fakatsız 
çalışmalarıyla tanınan Engin Kılıç, ilçe başkanlığı görevini teşkilatın içerisinden yetişen yol arkadaşı Halil Bilikci’ye çiçeklerle devretti.
Yılların Emeği ve Sadakati
Engin Kılıç, gençlik yıllarından bu yana Milli Görüş teşkilatlarına verdiği hizmetle hafızalara kazındı. Erbakan Vakfı Kurucu İlçe Başkanlığı ile başlayan yolculuğu, Yeniden Refah Partisi’nin kurucu ilçe başkanlığı ve sonrasındaki başarılı yönetimiyle devam etti. Görev süresi boyunca teşkilat disiplini ve azmiyle örnek olan Kılıç, koltuğu huzurla devrettiğini belirtti.
En Büyük İbadet Niyetiyle Gayret Gösterdik
Devir teslim töreninde duygularını paylaşan Engin Kılıç, veda konuşmasında helallik isteyerek şu ifadelere yer verdi: Erbakan Vakfı ile başlayan, partimizin kurucu ilçe başkanlığı ile devam eden bu süreci;
aşkla, heyecanla ve yapılması gereken en büyük ibadet niyetiyle yürüttük. Bugün bu onurlu görevi, vakıf döneminden beri birlikte yol yürüdüğümüz, Gençlik Kolları ve Teşkilat Başkanlığı gibi kritik görevlerde bulunan kıymetli kardeşim Halil Bilikci’ye devretmenin huzurunu yaşıyorum.
Gebze Kamuoyuna Veda ve Teşekkür
Kılıç, görev süresi boyunca bilmeden kırdığı kalpler olmuşsa özür dileyerek, "Gebze kamuoyunda haddimizi aşarak birilerinin kalbini kırdıysak, yanlış bir cümle kurduysak özür diler; haklarını helal etmelerini isterim. Bizden yana helal olsun. Âhir ve âkıbetimiz hayır olsun inşallah," diyerek sözlerini noktaladı.
Yeni Dönem, Aynı Ruh
Görevi devralan Halil Bilikci, Engin Kılıç’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür ederek, devraldığı bayrağı Milli Görüş sancağı altında daha ileriye taşıma sözü verdi. Teşkilat mensupları, Engin Kılıç’ın partide daha üst makamlarda hizmetine devam etmesi yönündeki temennilerini dile getirdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Başkan Gökçe STK´ları yalnız bırakmıyor
Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine önem veren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, hafta...

Haberi Oku