SİYASET:
Burak Uluköylü istifa etti

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, ilçe başkanlığından ve İYİ Parti’den istifa etti.

Uluköylü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevimden ve İYİ Parti üyeliğimden insani ve siyasi ahlakımın gereği gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Çayırova Gençlik 10 ay önce

Burak Uluköylünün vakti zamanında okul hayatı çok başarılı ve çalışkan değildi. Fakat sonradan açıldı. Okudu çalıştı etti bir yerlere geldi. Kendisini tebrik ederim. Sonra siyasete girerek örnek olmaya çalıştı. ancak Siyasette zaten düzgün şerefli namuslu insanların işi değil. Tam zamanında istifa etti. Kendisine hayatında başarılarının devamını dilerim. Güzel insan.

Misafir Avatar
Ali Kemal 10 ay önce

Burak Uluköylü siyasetin kirli iç yüzünü gördü ve bunu kendi temiz hayatına yansıtmak istemediği için istifa etti kendisini tebrik ederim.

Misafir Avatar
Yılmaz 10 ay önce

Burak Uluköylü candır kesin pis kokulu bir şeyler olmuştur ve o uzun boylu beyaz saçlı Avarelden hastalık bulaşmasın diye kendini kurtardığı iyi oldu.

Misafir Avatar
Elif U 10 ay önce

Uzun boylu beyaz saçlı dediğiniz kişi evli değil mi ama bekar gibi Gebze iyi partiye yakışmıyor böyle şeyler gebze büyük dünya küçük çabuk yayılıyor bazı şeyler

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku