KÜLTÜR-SANAT:
Çocuk Sinema Okulu 2'nci dönem başvuruları başladı

İzmit Belediyesinin meslek seçimlerini sinema sektöründen yapmak isteyen gençleri geleceğe hazırlamak için Çocuk Sinema Okulu ile birlikte hayata geçirdiği sinema okulunun ilk mezunları, geçtiğimiz Kasım ayında muhteşem bir gala ile çektikleri filmleri izleyiciyle buluşturmuştu. Genç sinemacılar gala gecesinde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’ten Çocuk Sinema Okulu’nun devam etmesini ve daha fazla çocuğun buradan faydalanmasını istemişti. 

BAŞVURULAR 7 OCAK’A KADAR

Başkan Hürriyet de ‘Çocuklar için her şeyi yapmaya hazırız’ diyerek Çocuk Sinema Okulu’nun devam edeceği müjdesini vermişti. İkinci dönem öğrencilerini seçecek olan Çocuk Sinema Okulu’na yeni başvurular başladı. 22 Aralık- 7 Ocak tarihleri arasında www.izmit.bel.tr adresinde bulunan kayıt formunu doldurarak başvuru yapacak 7-14 yaş arası çocuklar, 8-9 Ocak tarihlerinde Belsa Plaza B Blok’ta seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve 55 öğrenci Çocuk Sinema Okulu’na seçilecek.

15-16 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Çocuk Sinema Okulu’nun ikinci dönem dersleri ise 15-16 Ocak itibari ile başlayacak. İzmit Belediyesi Belsa Plaza B Blok’ta hafta sonları gerçekleşecek ve 4 ay sürecek olan eğitimler için çocuklar, alanında uzman eğitimcilerden sinemanın püf noktalarını öğrenecekler. Çocuklar eğitimleri sonrası çocuk hakları konusunda çekecekleri filmleri tıpkı Kasım ayındaki galada olduğu gibi yine izleyicilerle buluşturacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku