Kategoriler

Namık Kemal Zeybek: ATATÜRK'ü doğru anlamak, Cumhuriyeti sahiplenmektir

Ata Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Tire Belediyesi ve Tire Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen “Atatürk’ü Doğru Anlamak” başlıklı konferansta konuştu. Eski Kültür Bakanı kimliğiyle de katıldığı etkinlikte, Zeybek’in Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dair derinlikli ve tarihsel analizleri büyük ilgi gördü.





“ATATÜRK’ÜN FİKİRLERİ BUGÜN DAHA ANLAMLI”

Konferansta konuşan Namık Kemal Zeybek, Atatürk’ün sadece bir komutan değil; aynı zamanda düşünce ve eylem adamı olduğunu belirterek, “Atatürk’ü doğru anlamak; onu yalnızca anmakla değil, düşünsel mirasını kavramak ve çağımıza taşımakla mümkündür. Bugün yaşadığımız birçok sorunun çözümü, onun bilimsel, akılcı ve halkçı yaklaşımlarında mevcuttur” ifadelerini kullandı.

KATILIM VE İLGİDEN MEMNUNİYET

Tire’de gerçekleşen etkinliğe dair memnuniyetini dile getiren Zeybek, “Hemşehrilerimizin yoğun katılımı ve dikkatli dinleyişi, bu tür etkinliklerin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Atatürk’ü anlamak, Cumhuriyet’e ve onun değerlerine sahip çıkmaktır. Bu bilinçle hareket eden herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
1 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, yaz finaline renk kattı
EĞİTİM
1 Kez Görüntülendi.
Çınar Akademi öğrencilerinden gururlandıran başarı
KOCAELİ HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir orman yangınlarına karşı farkındalığı artırıyor
SAĞLIK
Çocuklarda Sıcak çarpmasına dikkat
KÜLTÜR-SANAT
1 Kez Görüntülendi.
Geleneksel sokak oyunları millet bahçelerine taşındı
SİYASET
6 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü’den Bursa’ya davet var
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık’tan Hacdan dönen Darıcalılara hayırlı olsun ziyareti
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
KOSKEM, bir haftada 167 canı kurtardı
SAĞLIK
1 Kez Görüntülendi.
Zihinsel yük kadınları sessizce yoruyor!
EĞİTİM
3 Kez Görüntülendi.
GTÜ Aday öğrencileri geleceğe hazırlıyor