Kategoriler

Yeni durak cebiyle Kirazlıyalı’da trafik nefes alacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirazlıyalı’da inşa edilen yeni durak cebi, vatandaşların daha düzenli bir ulaşım imkânı yaşamasını sağlayacak

Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı ulaşım vizyonu doğrultusunda Körfez İlçesi Kirazlıyalı Mahallesi’nde toplu taşıma kullanıcılarına önemli bir kolaylık daha sağlıyor. Bölgeye kazandırılacak yeni bir durak cebi toplu taşımaya konfor ve güven getirecek.

ULAŞIMDA ZAMAN KAYBI AZALIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kalıcı projeler üreterek trafiği rahatlatma hedeflerine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı önüne yapılan ilk durak cebinin ardından şimdi de muhtarlık binası önünde ikinci bir durak alanı inşa ediliyor. Toplu taşımaya yönelik yapılan bu yatırımlar, ulaşımda zaman kaybını hem azaltıyor hem de yaşam kalitesini artırıyor. Böylelikle Kocaeli, insan odaklı ulaşım projeleriyle daha yaşanabilir bir kent olmaya devam ediyor.

TOPLU TAŞIMADA GÜVENLİ VE AKICI ULAŞIM

Yeni durak cebi özellikle sabah ve akşam yoğunluğunda toplu taşıma araçlarının trafikte oluşturduğu riskleri ortadan kaldıracak. D-100 Karayolu üzerinde oluşturulan cep, otobüslerin ana yol akışını kesmeden yolcu alıp bırakmasına imkân tanıyacak. Böylece hem sürücü güvenliği artacak hem de vatandaşlar daha düzenli bir ulaşım imkânı yaşamış olacak.

HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR ULAŞIM

Durak cebinin üstgeçide yakın bir noktada konumlandırılması, erişilebilirliği ön planda tutuyor. Özellikle yaşlılar, çocuklar ve engelli bireyler için günlük ulaşımı kolaylaştıran bu çalışma, toplu taşıma hizmetlerinden herkesin eşit bir şekilde faydalanmasını da sağlıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
Komek Sepeti, yaz finaline renk kattı
EĞİTİM
1 Kez Görüntülendi.
Çınar Akademi öğrencilerinden gururlandıran başarı
KOCAELİ HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir orman yangınlarına karşı farkındalığı artırıyor
SAĞLIK
Çocuklarda Sıcak çarpmasına dikkat
KÜLTÜR-SANAT
Geleneksel sokak oyunları millet bahçelerine taşındı
SİYASET
4 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü’den Bursa’ya davet var
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık’tan Hacdan dönen Darıcalılara hayırlı olsun ziyareti
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
KOSKEM, bir haftada 167 canı kurtardı
SAĞLIK
1 Kez Görüntülendi.
Zihinsel yük kadınları sessizce yoruyor!
EĞİTİM
3 Kez Görüntülendi.
GTÜ Aday öğrencileri geleceğe hazırlıyor