Kategoriler

Başkan Büyükakın: Her zaman STK’larımızın yanındayız

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Halkımızın iyiliği için çalışmaya, faydalı projeler üretmeye, geleceğe dönük adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

MAKAMI BOŞ KALMIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın makamı hiç boş kalmıyor. Başkan Büyükakın’ın son ziyaretçileri Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İlhan Haftacı, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Ali Yıldız ve Kocaeli Sivas Dernekler Federasyonu Başkanı Zafer Dolu oldu. Sivil toplum kuruluşlarının kente katkı sağlayacak önerilerini her zaman dikkatle dinlediklerini vurgulayan Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin yönetiminde STK’ların çok önemli bir yeri var” dedi.

 

ORTAK PROJELER ÜRETELİM

Dernek başkanlarına teşekkür eden Başkan Tahir Büyükakın, “Ülke ve kent için hizmet başta olmak üzere proje üretmede tüm sivil toplum kuruluşlarına destek olunması önemlidir. Birlikte olalım ve şehrimiz başta olmak üzere ülkemize hizmet sunalım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler her daim sivil toplum kuruluşlarımızın ve derneklerimizin yanındayız. Halkımızın iyiliği için çalışmaya, faydalı projeler üretmeye, geleceğe dönük adımlar atmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KOCAELİ HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
40 yıl hatırı olan dostluklar Antikkapı'da tazeleniyor
YAŞAM
15 Kez Görüntülendi.
İSU, su kayıplarını azaltıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Her zaman STK’larımızın yanındayız
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Geçmişle gelecek el ele oyunlarda buluştu
KOCAELİ HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
Çin’de sıfır atık bilinci Büyükşehir örneğiyle anlatıldı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Vali Aktaş, Roman Dernekleriyle bir araya geldi
SPOR
4 Kez Görüntülendi.
2025 Ralli sezonu Kocaeli’de sona eriyor
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'de online hizmetler artık “engelsiz”
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
İGSAŞ ve Yeditepe Üniversitesi dikey tarım projesi için iş birliği yaptı
KOCAELİ HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
Sosyal Yaşam Merkezi yeni ufuklar açacak