Kategoriler

Kartepe’de Bayram temizliği seferberliği

Kartepe Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların bayramı hijyenik ve düzenli bir ortamda karşılaması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yapıldı.

 

32 araç ve 107 personelin görev aldığı temizlik seferberliğinde; yol süpürme, yol yıkama, mıntıka temizliği, çöp konteynerlerinin yıkanması ve tamiri, evsel atıkların toplanması, mezarlık ve cami temizlikleri gibi birçok çalışma eş zamanlı olarak yürütüldü.

Kartepe’nin tüm mahallelerini kapsayan temizlik programı kapsamında özellikle belediye hizmet alanları, Camii çevresi ve mezarlık alanlarında yoğunlaşan ekipler, hem fiziksel temizlik hem de çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sayesinde, hem kent estetiği sağlandı hem de vatandaşların bayram ziyaretlerini huzurla gerçekleştirmesi için gerekli koşullar oluşturuldu.

“Kartepe’nin her noktasında temizlik çalışmaları yürüttük”

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği özel günlerdir. Biz de Kartepe Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin bu mübarek günleri hijyenik, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri için tüm birimlerimizle seferber olduk. 32 araç ve 107 personelimizle Kartepe’nin her noktasında temizlik çalışmaları yürüttük. Mezarlıklardan camilere, çöp konteynerlerinden sokaklara kadar her alanda titizlikle çalıştık. Tüm Kartepeli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kartepe Belediyesi yetkilileri, halk sağlığı ve çevre temizliği konularında gösterdikleri hassasiyetin bayram süresince de devam edeceğini belirterek, tüm Kartepeli hemşehrilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
26 Kez Görüntülendi.
Gebze KAI Derneği'nden Kültür ve Edebiyat etkinliği
KOCAELİ HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
40 yıl hatırı olan dostluklar Antikkapı'da tazeleniyor
YAŞAM
15 Kez Görüntülendi.
İSU, su kayıplarını azaltıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Her zaman STK’larımızın yanındayız
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Geçmişle gelecek el ele oyunlarda buluştu
KOCAELİ HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
Çin’de sıfır atık bilinci Büyükşehir örneğiyle anlatıldı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Vali Aktaş, Roman Dernekleriyle bir araya geldi
SPOR
5 Kez Görüntülendi.
2025 Ralli sezonu Kocaeli’de sona eriyor
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'de online hizmetler artık “engelsiz”
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İGSAŞ ve Yeditepe Üniversitesi dikey tarım projesi için iş birliği yaptı