Kategoriler

Çayırovalılar proje turlarından memnun

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin düzenli olarak gerçekleştirdiği proje gezisinden, ilçede yaşayan vatandaşlar memnun

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin, ilçe sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği proje turu, Çayırovalıların beğenisini kazanıyor. İlçede hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeleri, Çayırovalılara bizzat yerinde anlatan Başkan Çiftçi’nin gerçekleştirdiği gezi oldukça verimli geçiyor. İlçenin her mahallesinde neler olduğunu yerinde gören Çayırovalılar, tur sonunda Başkan Çiftçi’ye teşekkürlerini iletiyor. İlçedeki yatırımları yerinde görmenin çok faydalı olduğunu aktaran Çayırovalılar, ilçeye kazandırılan projeler için Başkan Çiftçi ve ekibini tebrik etti.

“GÖRMEDİĞİMİZ ÇOK ESER VARMIŞ”

Proje turu sonrasında konuşan Hasan İsmail, “Başkanımızın davetiyle çok mutlu olduk. Bilmediğimiz ve görmediğimiz çok fazla eser varmış, Bu çalışmalarından ötürü Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye sonsuz teşekkürler ediyorum. Projeler vatana millete hayırlı olsun” dedi.

“YERİNDE GÖRMEK DAHA İYİ OLDU”

Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı eserleri yerinde görmenin çok faydalı olduğunu söyleyen Sami Yılmaz, “Projelerin yapıldığını biliyorduk ancak yerinde görmek daha iyi oldu. Emeği geçen başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun. Yapılan işlerin yerinde görülmesi daha ikna edici oluyor” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTÇİ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Proje turuyla alakalı düşüncelerini aktaran Metin Kalkan, “Öncelikle Başkan Bünyamin Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetleri yerinde görmek, yerinde incelemek, bu hizmetleri alan bir vatandaş olarak bizleri mutlu etti. Hizmet demek kalite demek, başarı demek biz de bugün bunu gördük yerinde” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
75 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
36 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti