Kategoriler

Kitap Kahve’ye ziyaretçi akını

Çayırova Belediyesi’nin bir süre önce hizmete açtığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve yoğun ilgi görüyor.

Haftanın 7 günü aktif olan Kitap Kahve açılışından bugüne 3040 kişiye ev sahipliği yaptı. 25 bin kitap kapasiteli modern kütüphanede şu ana kadar 1061 kitap ödünç verildi.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK
Bir kütüphaneden daha fazlası olan Kitap Kahve haftanın 7 günü kitapseverlere kapılarını açıyor. Birçok bölümü ve farklı etkinlik alanlarıyla kentin yeni yaşam merkezlerinden biri haline gelen Kitap Kahve, hafta içi ve cumartesi günleri saat 08.30-22.00 ve pazar günü ise 13.00-22.00 arasında hizmet veriyor.

MODERN KÜTÜPHANE
Raflarında 25bin kitap yer alan Kitap Kahve sadece kütüphane hizmeti vermiyor. Farklı konsepti, eğitim sınıfları ve çocuk alanları ile ziyaretçilerine çeşitli imkânlar sağlayan Kitap Kahve’de, eğitimci ve yazarlar ağırlanarak etkinlik ve seminerler yapılıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin yeni alev savaşçıları hazır kıta
EĞİTİM
6 Kez Görüntülendi.
Gençlere online staj imkânı
KOCAELİ HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den kurban kesim elemanı kursu
TEKNOLOJİ
5 Kez Görüntülendi.
GTÜ'de Havacılık ve Uzay zirvesi’nde Türkiye’nin gelecek vizyonu konuşuldu
KÜLTÜR-SANAT
4 Kez Görüntülendi.
Gebze KAI Derneği'nden anlamlı Anneler günü etkinliği
KÜLTÜR-SANAT
5 Kez Görüntülendi.
CHP’den Gebze KAI Derneği'ne ziyaret
YAŞAM
4 Kez Görüntülendi.
Aslantaş’dan Anneler günü mesajı
GEBZE
8 Kez Görüntülendi.
Gebze Ticaret Odası, Kentsel dönüşümde güçlü adımlar atıyor
KÜLTÜR-SANAT
8 Kez Görüntülendi.
Gebze KAI Derneği'nde başkanlık devir teslimi gerçekleşti
GEBZE
13 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü'nün açılışına siyaset akın etti