Kategoriler

Down Cafe Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor!

Aylardır düzenli şekilde devam eden ve vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gören Down Cafe etkinlikleri Şubat Ayı’nda da birbirinden renkli ve eğlenceli programlarla devam edecek.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini desteklemekle birlikte sosyal aktivitelerde bulunarak gündelik hayata uyum sağlamaları amacıyla hazırlanan ve aylardır süren etkinlikler, Şubat ayında da Down Cafe’de devam edecek. Özel bireylere yönelik birçok projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi, Şubat ayı boyunca sürecek özel bir etkinlik programı hazırladı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Engelli bireylerin aileleri aylardır düzenli bir şekilde devam eden etkinliklerin çocuklarının sosyal ve bilişsel gelişimlerine olumlu şekilde katkı sağladığını ve her yeni ayın programını dört gözle beklediklerini dile getirerek İzmit Belediyesine ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.  

SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİN!

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini destekleyerek her gün düzenli şekilde gerçekleştirilecek sosyal etkinliklerle gündelik hayata uyum süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Özel gereksinimli bireylerin gelişimlerini destelemek amacıyla aylık etkinlik programı, düzenli olarak hafta içi her gün Down Cafe’de faaliyete geçecek. Faaliyetleri takip etmek isteyen vatandaşlar https://www.instagram.com/izmitdowncafe/ adresine erişim sağlayabilirler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
38 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti