Kategoriler

Memur Paketi Önerisi 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Toplu Sözleşme Görüşmeleri sürerken, ‘Memur Paketi önerisinde bulundu. Kahveci, “Memurların beklentilerini içeren bir memur paketi hazırlayalım. 1 Ekim itibariyle TBMM açılınca ilk iş bu paketi gündeme getirelim” dedi.

Kamuda vekil ebe, vekil hemşire, vekil imam gibi daha bir çok meslek dalında çalışan insanların çözüm beklediğini belirten Kahveci, “Kamuda vekil ebe, vekil hemşire, vekil imam, fahri din görevlileri, üniversiteli işçiler, kamu dışı aile sağlığı elemanları ve birçok istihdam türü var. Bu insanlar bu masadan bir çözüm bekliyor. Beklentilere cevap verilmelidir. Kamuda bayram ikramiyesi almayan tek kesim kamu çalışanları kaldı. Emeklilerimize verilmesi bizleri memnun etmiştir ama kamu çalışanlarının da bu talebi göz ardı edilmesin. Şimdi yapılacak bir düzenleme ile bu kamuda bayram ikramiyesi almayan tek kesim olan memurlara bu bayram öncesinde bir müjde verilebilirdi ama bu yapılmadı. Temennimiz önümüzdeki süreçte bayram ikramiyesinin memurlara da verilmesidir” dedi.
Kahveci, şunları söyledi, “Türkiye Kamu-Sen olarak bu konuların detaylandırılması ve karara bağlanması için toplu sözleşme takvimi yeniden düzenlenmeli, gerekirse bayramın hemen ardından 17 Ağustos Cumartesi, 18 Ağustos Pazar günü de dahil olmak üzere gece gündüz çalışarak somut adımlar atılmalıdır. Biz konfederasyon olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için hazırız. Bu masadan olumlu sonuçlar çıkması için her türlü gayreti göstereceğiz” (BSHA)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
35 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti