Kategoriler

Çiler: " Bayram sevincini hep birlikte yaşayalım!"

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAİL ÇİLER KURBAN BAYRAMI Dolayısıyla Açıklamada Bulundu. Çiiler'in açıklaması şöyle: 

          "Sevgi, barış, dostluk, birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı’mıza bir kez daha ulaşıyor olmamızın mutluluğuyla, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.

        Bayramlar; toplumsal birlikteliğimizin daha fazla yaşandığı, ortak değerlerimizin pekiştiği, bağlarımızın güçlendiği özel günlerdir. Milletimizi güçlü kılan, köklü kültürümüzün ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhumuz ile bizler de, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan bu mübarek günlerde kırgınlıklarımızı unutarak, dostluğumuzu, birlik beraberliğimizi kuvvetlendirmeli ve kardeşçe kucaklaşarak bayram sevincini hep birlikte yaşamalıyız.

        Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’mızın ülkemize, milletimize ve İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini ve tüm üyelerimizin sevdikleriyle birlikte neşe dolu bir bayram geçirmesini diler; sevgilerimi sunarım."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
"Kuraklık Ustaları" projesi genç çiftçilerle buluştu
YAŞAM
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a duygu dolu mektup
SAĞLIK
1 Kez Görüntülendi.
Sindirim problemlerinin sebebi ÇÖLYAK olabilir
SAĞLIK
2 Kez Görüntülendi.
Hareketsizliğin vücudumuzda yol açtığı 7 hasar
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Baharın gelişi Kocaeli’nde şarkılarla kutlandı
GEBZE
7 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Ulusal Glütensiz yemek yarışması düzenlendi
KOCAELİ HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, vatandaşın en acılı gününde yanında
SİYASET
4 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi Gebze Teşkilatı, Emekliler İçin Ankara yolunda
TEKNOLOJİ
4 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin Havacılık ve uzay vizyonu Gebze Teknik Üniversitesi’nde şekilleniyor
YAŞAM
1 Kez Görüntülendi.
65 yaş üstü vatandaşların yeni huzur durağı