Kategoriler

Marmara Nakliyeciler Terminali boşaltıldı

Gebze Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İlçemiz sınırlarında terminal bölgesinde bulunan ve belediye mülkiyetinde yer alan Marmara Nakliyeciler Terminali’nde bugün (9 Temmuz Salı günü), Gebze 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ihtiyati tedbir kararının kaldırmasından ardından tahliye işlemi gerçekleştirildi. Belediyeden yapılan duyuru şöyle:

Gebze Belediyesi Başkanlık Makamı’ndan Duyuru;

İlçemiz sınırlarında terminal bölgesinde bulunan ve belediyemiz mülkiyetinde yer alan Marmara Nakliyeciler Terminali’nde bugün (9 Temmuz Salı günü), Gebze 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ihtiyati tedbir kararının kaldırmasından ardından tahliye işlemi gerçekleştirilmiştir.

İlçemiz sınırlarında terminal bölgesinde bulunan ve belediyemiz mülkiyetinde yer alan Marmara Nakliyeciler Terminali’nde bugün (9 Temmuz Salı günü), Gebze 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ihtiyati tedbir kararının kaldırmasının ardından tahliye işlemi gerçekleştirilmiştir. Belediyemiz mülkiyetinde yer almasına rağmen, Marmara Nakliyeciler Terminali ve Akaryakıt Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile yapılan kira sözleşmesinin 2013 yılında sona ermesinden bugüne kadar devam eden hukuki süreç, Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz’ün konuyu hassasiyetle takibiyle kanunlar çerçevesinde nihayete ermiştir. Bugüne kadar yaşana gelen kamu zararının, yasal çerçevesinde işleyen hukuki sürecin yine kamu yararı hasebinde sonlanmasıyla ortadan kaldırıldığını vurgulayan Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz; yaşanan bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm kamu kurum, kuruluş ve tüzel kişilerine ve Gebzeli hemşerilerine teşekkür etmektedir. Başkan Büyükgöz tamamlanan hukuki süreç sonrasında belediyemiz mülkiyetine tamamen geçen Marmara Nakliyeciler Terminali’nde faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek olan 200’ü aşkın esnafımıza da hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
38 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti