Kategoriler

Soydaş Başkan, İmamoğlu'nu Bulgaristan'a davet etti!

Bulgaristan, Kırcaali Belediye Başkanı  Hasan Azis, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Kırcaali’ye davet etti

Kırcaali Belediye Başkanı ve Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Müh. Hasan Azis, kardeş belediye olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve yeni seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin finalinde bir araya geldiler. 

Ziyaret sırasında çok sayıda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili, Trakya bölgesinden belediye başkanları, Çorlu Belediye Başkan yardımcısı ve HÖH Trakya temsilcisi Güner Çetin ve HÖH Marmara temsilcisi Lütfi Özgür’ün katıldığı bir iş toplantısı ve kahvaltı yapıldı. 

Görüşmede Bulgaristan heyetinde HÖH MYK üyesi Erdinç Hayrulla, HÖH Burgas Milletvekilli Sevim Ali, HÖH Burgas İl Başkanı Ahmed Süleyman, HÖH Kırcaali İlçe Başkanı Latif Rasim, HÖH Gençlik Kolları Kırcaali İlçe Başkanı Ahmed Mollahasan, Kırcaali Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Kadir Nustafov ve Belediye memuru Bayram Bayram yer aldı. 

Başkan Hasan Azis basına yapmış olduğu açıklamasında, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştük, yerel seçimlerin zaferini tebrik ettik ve İstanbul Büyükşehir yönetiminde başarılar diledik. Planlamış olduğu Balkan ülkeleri ziyareti çerçevesinde Kırcaali’yi de programına dahil etmesini diledik. Bölgemizi ziyaret etmesi bizleri memnun edecektir” dedi. 

Ziyaret, Kırcaali belediyesinin kardeş Edirne belediyesinin 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine daveti üzerine gerçekleşti.  (Kaynak: Kırcaali Haber Gazetesi)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
59 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
38 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti