GÜNDEM:
Vali Aksoy: ' Uyuşturucu tehlikesine karşı işbirliği şart!'

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “26 Haziran Uyuşturucu kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü”  nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kadın Sağlığı ve Eğitimi projesi ile ilgili kurulan standı ziyaret etti.

Belsa Plaza’da kurulan standı ziyaretlerinde Vali Hüseyin Aksoy’a; Vali Yardımcısı Vekili Aytaç Akgül,  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve Dr. İnci Sobi eşlik etti.

"Bütün kurumlarımız ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz!"

ValiHüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “26 Haziran uyuşturucu ile mücadele günü ve Kocaeli olarak bu konudaki duyarlılığı en üst noktalara çıkarmak için halkımızın en yoğun olduğu noktada arkadaşlarımız stant açarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun daha duyarlı hale gelebilmesi için bütün kurumlarımız ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplumsal duyarlılığı daha üst noktalara çıkarmak için çalışmalarımıza bundan sonrada büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Vali Aksoy,  amacın, başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere, toplumun tamamını her türlü uyarıcı ve uyuşturucu madde kullanımından uzak tutmak olduğunu belirterek, standın açılışına katkı sunan herkese teşekkür etti.

 

Haber : Özlem ÇİMEN ESEN

            26.06.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku