GÜNDEM:
Servisçilerin GOSB Kavşağı Çilesi!

Gebze Bölgesi'nin en çok muzdarip olduğu ve müzmin hale gelen sıkıntılı konularından birisi deç yoğun ve sıkışık trafgik konusu. Özellikle sabah ve akşamları fabrikalara çalışan ve okullara öğrenci taşımacığı yapan servis firmaları çok büyük tıkanıklık yaşanan ve çözüm bulunamayan kavşakların durumundan ötürü büyük sıkıntı yaşıyorlar.

GOSB KAVŞAĞI BİR NUMARA...

Bölgemizde fabrikalara ve okullara  işçi ve öğrenci taşımacığı yapan pek çok servis firması özellikle GOSB kavşağından dolayı muzdarip bulunuyor. Servisçiler, " Balküpü Kavşağı'na geçtiğimiz aylarda Arapçeşme viyadüğünün  altından geçiş için Kocaeli Büyükşehir'in yaptığı bağlantı yollarından ötürü bir çözüm bulundu. GOSB kavşağı'na da çözüm bulunmalı. Buralarda çok vakit kaybediyoruz." dediler. 

ACİLEN BİR TRAFİK ÇALIŞTAYI YAPILLMALI!

Gerek zaman gerekse yakıt bakımından çok büyük kayıplara uğradıklarını ifade eden servisçi esnafı ve firmalar: " Gebze'de trafik konusunda bir acilen Çalıştay yapılmalı ve bu çalıştaya biz de davet edilerek görüşlerimiz alınmalı. Çözüm önerileri ile ortak akılla acil bir çözüm bulunmalı" diyereak isteklerini dile getirdiler. YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku