GÜNDEM:
Kocaeli Medyasında iddialı girişim! Fatma Kaplan Duman, Kocaeli Haber Ajansı'nı kurdu

Bölgemizin dinamik ve başarılı medya yüzlerinden Fatma Kaplan Duman, kısa sürede basın sektöründe edindiği önemli tecrübelerini kendi medya kuruluşunu kurarak taçlandırdı. Onay TV ekranlarında yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine ulaşan "Söz Sizde" programıyla adından sıkça söz ettiren Duman, şimdi de Kocaeli Haber Ajansı'nı (KHA) kurarak medya sektörüne iddialı bir giriş yaptı.
KOCAELİ HABER AJANSI FARK YARATACAK! 
Özellikle yerel siyasete ve toplumsal olaylara değindiği "Söz Sizde" programıyla Kocaeli ve çevre illerde tanınırlığını artıran Fatma Kaplan Duman, programda ağırladığı siyasetçi, bürokrat ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bölgenin nabzını tutarken, yayıncılık alanında edindiği bu tecrübesini, daha geniş bir platforma taşıma kararı aldı.
TARAFSIZ VE İLKELİ HABERCİLİK
Kocaeli'nin sanayi ve ticaret merkezi konumundaki Gebze'de kurulan Kocaeli Haber Ajansı, sadece Gebze bölgesinde değil, tüm Kocaeli genelinde dijital haberciliğe odaklanacak bir yayın politikası izleyecek.
Yaptığı yeni medya yatırımı ile adından söz ettiren Kocaeli Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Fatma Kaplan Duman, Ajansın temel prensibini ise, "tarafsız ve ilkeli haber anlayışı" olarak belirlediklerini dile getirdi. 
AMAÇ, KESİNTİSİZ VE ANLIK HABERCİLİK
Duman yaptığı açıklamada "Kocaeli Haber Ajansı, okuyucularına kesintisiz ve anlık haber akışı sağlamayı hedefliyor. Bu dinamik yayıncılık anlayışı ile bölgedeki gelişmeleri en hızlı şekilde kamuoyuna ulaştırmayı amaçlıyoruz. Genç ve dinamik kadromuzla, sadece haber aktarmakla kalmayıp, analiz, röportaj ve özel haberlerle bölge medyasında yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 
Yeni kurulan ajansın, Kocaeli'deki dijital ve geleneksel medya mecraları arasındaki rekabete yeni bir boyut katması bekleniyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Vali İlhami Aktaş, Atlas Tersanesi’ni ziyaret...
Vali İlhami Aktaş, (KOSBAŞ) Kocaeli Serbest Bölgesinde, Yeni Gemi İnşa ve Tasarımı sektöründe üretim...

Haberi Oku