GÜNDEM:
Civelek'ten, İYİ Parti Başiskele'ye Ziyaret

İYİ Parti Başiskele ilçe başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar ve yönetimi ile bir araya gelen Civelek ve yönetimi, daha iyi bir Başiskele için istişarelerde bulundu.
Siyasette yaşanan kutuplaşma ve gerginliğe Başiskele’de müsaade etmeyeceklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın siyasete getirdiği zerafet ve hoşgörüyü Başiskele siyasetine hakim kılmak istiyoruz ifadelerini kullandı.


SEÇİMİN KİLİT PARTİSİ YENİDEN REFAH PARTİSİDİR
Genel başkanımızın belirleyeceği ittifakta yer alacağız ve milletimizin karşısına çıkacağız diyen Civelek, adil düzen prensiplerinin uygulanacağı ittifakta yer almak istediklerinin altını çizerken, milli görüş prensipleri milletimizin faydasınadır, milletimizin dertlerinin dermanıdır dedi.
Yapılacak herhangi bir erken seçime hem Başiskele’de hem de Türkiye genelinde hazır olduklarını belirten Civelek, anketlerde bizleri istedikleri kadar yok saymaya çalışsınlar onlarda biliyor ki bu seçimin kilit partisi Yeniden Refah Partisi olacaktır ifadelerini kullandı.
İyi Parti Başiskele ilçe başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar’a nazik ev sahipliklerinden ötürü teşekkür eden Civelek, Rüzgar ve yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku