GTO'da çörekli bayramlaşma

Gebze Ticaret Odası’nın geleneksel bayramlaşması Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşti. Başkan Nail Çiler ve meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe başkanı Özhan Öztürk ve parti yönetimi, Belediye meclis üyeleri, GTO yönetim kurulu üyeleri, meclis divanı, siyasi parti temsilcileri ve meclis üyeleri katıldılar.

Bayramlaşma töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan GTO Başkanı Nail Çiler, Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi; “ Aslında unuttuğumuz bir çok değeri Ramazan’da hatırlıyoruz. Ramazan ayı birleşme ayıdır. Önemli olan önce hakk’ın rızasını sonrasında da halkın rızasını kazanmak kazanmaktır. Bu yıl Ramazanda ihtiyaç sahibi insanlarımızla iftar programlarında bir arada olduk. Bu çok da iyi oldu. Biz oda olarak 2 bayramı bir arada yaşıyoruz. Türkiye’de bir ilki yaşattık. Dilovası’ndaki Sosyal Etki Merkezi’ni hayata geçirdik. Henüz açılmasının üzerinden 1 ay geçmesine rağmen 1620 kişiye ulaştık ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım elimizi uzattık. 200 yıllık bir kültür olan Gebze Çöreğini GTO yönetici ve meclis üyeleri ile birlikte 4 ilçede arefe günü dağıttıklarını da belirten Çiler, Çayırova’da yapılacak olan Kızılay Kan Merkezi ve Sosyal Tesisi’nin yapımı uzadı. Yerel seçimler devreye girdi, bir iki ufak pürüzünün de giderildiğini müjdeleyen Çiler, yakın zamanda bu merkeze de başlayacaklarını sözlerine ekledi. Siyasete de değinen Başkan Çiler, “Bana ve yönetici arkadaşlarıma siyaset için yoğun talep geldi. Ama biz böyle daha iyiyiz!” dedi. Konuşma sonrası gelenlerle tek tek bayramlaşan Başkan Nail Çİler, katılınlara Gebze Çöreği dağıttı.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku