Gebze'de  Şölene Davet

Gebze Belediyesinin gelenekselleşen Sünnet Şöleni 15 Haziran Cumartesi günü saat 14.30’da Gebze Belediyesi önünde başlayacak.

Gebze Belediyesinin gelenekselleşen bu yıl 25.si düzenlenecek olan Sünnet Şöleni 15 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek. 450 çocuğun delikanlılığa ilk adımlarını atacağı şölen saat 14.30’da Gebze Belediyesi Başkanlık Binası önünde başlayacak. Çocuklar için özel gösterilerin gerçekleşeceği şölen protokol konuşmalarının ardından kortej yürüyüşü ile devam edecek. Kortej yürüyüşü sonrası Çoban Mustafa paşa Camiinde Mevlid-i Şerif okunacak. Çoban Mustafa Paşa İmam hatipleri Adem Akbaş, İrfan Tatlı ve Mehmet Güneş ve Beylikbağı Kur’an Kursu Öğreticisi Hüseyin Çağıl Kur’an Tilaveti gerçekleştirecek. 15 Haziran Cumartesi saat 14.30’da başlayacak olan Geleneksel Sünnet Şölenine tüm Gebzeliler davetli.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku