Gebze'de Konserve Kapağı Karaborsada!

Vatandaşın kışlık ve konserve yapımlarını sürdürdüğü şu günlerde bölgemizde kavanoz kapağı sıkıntısı başgösterdi. Kavanoz kapağı satılan mağazalara koşan vatandaş, "Elimizde kapak kalmadı çünkü yurt içi kotası dolduğu için fabrikalar iç pazara ürün vermiyoır biz de alamadık. Fabrikalar yurt dışına ürün vermeye başladı. Darlık ondan" cevabı ile karşılaştılar. 

0,25 KURUŞTAN 2 LİRAYA ÇIKTI, 5 LİRAYI DA BULABİLİR DENİLİYOR

Gebze'de şu anda kavanoz kapağı kara borsaya düştü. Dğüne kadar 0,25 kuruştan satılan kavanoz kapağı an itibariyle bir buçuk-2 liradan satılmaya başlandı. Vatandaşın kapak talebine anında fırsatçı anlauışla yanıt veren bazı mağaza yetkilileri bunu çöok iyi bir fırsata çevirmiş durumda. Vatandaşın talebinin devam etmesi halinde kavanoz kapaının tanesinin beş liradan satılmasından korkuluyor.  YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku