Başkan Büyükgöz halk buluşmalarında vatandaşları dinliyor

Gebze Belediyesi Halk Buluşmaları’nda vatandaşlar sorunlarını anlatıyor, taleplerini iletiyor; Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sorunların çözülmesi, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimleri talimatlandırıyor.

Gebze’de Halk Buluşmaları sürüyor. Gebze Belediyesi Halk Buluşmalarında vatandaşlar sorunlarını anlatıyor, taleplerini iletiyor; Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sorunların çözülmesi, taleplerin yerine getirilmesi için düğmeye basıyor. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşmaları devam ediyor. Her hafta salı günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi fuaye alanında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; şikayet, talep, görüş ve önerileri sahiplerinden dinliyor.

ÇÖZÜM İÇİN ANINDA TALİMATLANDIRIYOR

Başkan yardımcıları ve icracı birimlerin müdürlerinin de hazır bulunduğu Gebze Belediyesi Halk Buluşmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belediyenin asıl sahipleri hizmetlerin en iyisine layık olan kıymetli hemşerilerimizle bir ve beraber olmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku