ÇAYIROVA:
Çayırova'da sokak hayvanları yalnız değil

MAMA DAĞITIMI SIKLAŞTI
Pandemi ve soğuk havalar dolayısıyla belediye ekiplerinin kedi ve köpek evlerine mama ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Kaplardaki mamaların hızlı tüketilmesiyle harekete geçen ekipler mama dağıtımında fazla mesai yaptı. Ekipler geçtiğimiz günlerde kedi evlerinin çevresini kapatarak sokak hayvanlarının açlık dışında soğukla olan mücadelesini de hafifletmek için seferber olmuştu.

DOĞAL YAŞAM ALANINDA MUTLULAR
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde açılışını gerçekleştirdiği Doğal Yaşam Alanında Sokak hayvanları yaşamını sürdürüyor. Başkan Çiftçi’nin göreve geldiği günden itibaren sokak hayvanlarına gösterdiği değer ve onlar için gerçekleştirdiği projeler meyvesini veriyor. Doğal Yaşam Alanında mutlu canlar yaşarken, düzenli olarak temizlik ve mama dağıtımları gerçekleştiriliyor. Sevimli dostların aşıları da ihmal edilmiyor. Doğal yaşam alanında yaşayan yavru köpeklerin gençlik aşıları ve periyodik aşı takvimi takip edilerek veterinerler tarafından aşıları yapılıyor. Doğal Yaşam Alanında özgürlük alanları geniş olan köpekler, her gün mama için kendilerini ziyaret eden belediye ekiplerini büyük bir sevinçle karşılarken onlarla oyun oynamayı ihmal etmiyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku