YAŞAM:
Şendoğan Tezyüksel'i kaybettik!

Gebzespor'un en uzun süre görev yapan eski başkanlarından olan ve Menekşe logosunu bizzat çizerek camiaya kazandıran Şendoğan Tezyüksel İzmir'deki yazlığında  vefat etti.

Bir dönem Atatürkçü Düşünce Derneği gebze Şube başkanlığını da yapan ve daha sonra  uzun süredir  sağlık sorunları yaşayan Şendoğan Tezyüksel'in vefatı bölglemizde derin bir üzüntü yarattı. Gebzespor’u 1984 yılında profesyonel lige çıkartan başkan olarak adını kulüp tarihine yazdıran  ve 73 yaşında hayata gözlerini yuman Şendoğan Tezyüksel, farklı sezonlarda 7 yıl süreyle Gebzespor’a başkanlık da yapmıştı. Aysun Hanım ile evli olan 2 çocuk babası Şendoğan Tezyüksel'in cenazesi  bu akşam İzmir’den havayoluyla Gebze’ye getirilecek ve  yarın kılınacak cenaze namazından sonra Gebze'de toprağa verilecek.  

YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUP olarak Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve Gebzespor camiasına başsağlığı dileriz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku