YAŞAM:
Nezahat Öğretmen ile Ruhiye Teyze toprağa verildi!

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Gebze eşrafından Gebze Belediyesi eski başkanı merhum Mehmet Üstündağ'ın eşi Gebze Lisesi emekli Coğrafya öğretmeni Nezahat Üstündağ ile dün vefat eden  Gebze Eşrafından  Necmettin ve Tacettin Kulaç'ın anneleri, Rahmetli Mustafa Kulaç'ın Eşi, Kulaç Ailesi'nin Büyüğü Ruhiye Kulaç  kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildiler. 

Nezahat Üstündağ ile Ruhiye Teyze'nin cenaze namazları bugün öğle namazına müteakiben  sırasıyla  Gebze Belediyesi İmamlarından Alim Arslan Hoca tarafından kıldırıldı. Her iki Merhume için  kalabalık kişinin katıldığı cenaze namazı sırasında helallik alındı. helallik alındıktan sonra kılınan cenaze namazları sonrası Nezahat Öğretmen'in cenazesi  Gebze Osmanyılmaz mezarlığındaki aile kabristanında, Ruhiye Kulaç Teyze'nin cenazesi de  Tepecik köyündeki aile kabrisitanında toprağa verildi..

 YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUP olarak her iki Merhume'ye Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları  acılı aile mensuplarına  sabır ve başsağlığı diliyoruz. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku