YAŞAM:
Karamürsel Dereköy'e 1000 ağaç fidanı dikilecek

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin tüm noktalarında yeşillendirme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çevre bilincinin oluşturulması için çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir, farklı noktalarda ağaç dikim çalışmalarına ise devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaların yeni durağı Karamürsel Dereköy oldu.

 

DOĞAL BİTKİ ÖRTÜSÜNE UYGUN

Büyükşehir ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında bölgeye 1000 ağaç fidanı dikilecek. Ekipler tarafından başlatılan dikim çalışmaları kapsamında ıhlamur, dışbudak, akasya, sedir ve fıstık çam fidanları toprakla buluşmaya başladı. Bölgenin doğal örtüsüne uygun olarak seçilen fidanlar yıllar içinde kent sakinlerinin nefes almak için tercih edeceği binlerce noktadan biri haline gelecek.

 

2022’DE 125 BİN AĞAÇ DİKİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağaç ve fidan dikimlerini 2022 yılında aralıksız olarak gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl Büyükşehir, 124 bin 779 ağaç fidanı dikerken 603 bin 212 mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku