YAŞAM:
İmar toplantısında deprem konuşuldu

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya depremleri sonrasında bölgedeki vatandaşlara yardım etmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da Kocaeli’de olası depremlere yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kocaeli Kongre Merkezi’nde Büyükşehir bürokratlarının ve 12 ilçe belediyesinin ilgili uzman personellerinin katılımıyla deprem konulu imar toplantısı yapıldı.

YAPILANLAR VE YAPILMASI GEREKENLER  

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün başkanlık ettiği toplantı 12 ilçe belediyesinin teknik başkan yardımcıları, imar, planlama, yapı kontrol ve harita müdürlerinin katılımlarıyla icra edildi. Toplantıda Kocaeli’nde depremle ilgili bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonra yapılması gereken konular istişare edildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku