YAŞAM:
İbrahim Yılmaz toprağa verildi

Dün 59 yaşında vefat eden Gebze Güzeller mahallesi sakinlerinden ve mahallenin sevilen isimlerinden Gebzespor eski futbolcularından, Gebze Balkanspor'un eski başkanlarından ‘Kara İbo’ lakaplı İbrahim Yılmaz toprağa verildi. Güzeller Mahallesi Muhtarı Mümin Yılmaz’ın da abisi olan 3 çocuk , iki torun sahibi İbrahim Yılmaz’ın cenazesi bugün cuma namazına müteakiben Akse Sapağı Hacı Salih Camii’nde kılınan cenaze namazının aradından Pelitli  Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gebze Belediyesi İmamlarından Bekir Hoca'nın kıldırdığı cenaze namazına, Yılmaz Ailesi yanı sıra Balkan Türkleri ve Balkanspor Camiası, Gebze Belediye Meclis üyeleri Mahmut Yandık ve Hasan Özdemir, Arapçeşme Muhtarı Remzi Kandaz, CHP Gebze İlçe yöneticisi İsmail Çiçek, İbrahim Yılmaz'ın sevenleri, Sarıkamış'tan askerlik  arkadaşları, mahalle komşuları ile mahalle  sakinleri hazır bulundular.

YÜKSELERCAN MEDYA GRUUP olarak  olarak bir kez daha Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. YILMAZ IŞIK

Güzeller mahallesi Muhtarı Mümin Yılmaz ile yeğenleri taziyeleri kabul ettiler.      İbrahim Yıılmaz'ın çocukluk ve askerlik aarkadaşları ve Balkanspor camiası da cenazedeydi.

ibrahim Yılmaz'ın cenazesine eçok sayıda kişi katıldı.                                             Bekir Hoca, Merhum İbrahim Yılmaz için hellallik aldırdı.

Güzeller Muhtarı Mümin Yılmaz, Merhum Abisi için taziyeleri kabul etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku