YAŞAM:
İbrahim Altınoğlu ebediyete uğurlandı

Kocaeli’nin tanınan isimlerinden Genç Parti İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Uzun yıllardır partisinin il başkanlığı görevini sürdüren ve 14 Mayıs seçimlerinde partisinden Kocaeli milletvekili adayı olan Altınoğlu, aynı zamanda Sanat ve Kültür Faaliyetleri Araştırma ve Geliştirme Derneği (SAKÜL) Başkanlığı görevini de yürütüyordu. Altınoğlu için bugün ikindi namazının ardından Fevziye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze törenine; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Altınoğlu ailesinin sevenleri katıldı. Altınoğlu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku