YAŞAM:
Gebze Center'dan Temmuz ayına özel Şans Yolu Etkinliği

26 – 30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek etkinlikle tüketiciler çok özel hediyeler kazanacak.

Hayata geçirdiği etkinliklerle ziyaretçilerinin ilgisini ve beğenisini toplayan Gebze Center, Temmuz ayında da müşterilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. 26 – 30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Şans Yolu Etkinliği’ ile yaz sıcaklarına ferah bir soluk getirecek.

Aynı gün içerinde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, etkinlik alanında kurulacak platformda şansını deneyecek. Ziyaretçiler etkinlikle beraber bol bol eğlenirken, birbirinden güzel ödülleri kazanma fırsatı yakalayacak.

Fiba Commercial Properties hakkında

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties; 1998 yılından bu yana Türkiye’nin pek çok şehrinde ve yurt dışında; Çin, Romanya ve Moldova’da ticari gayrimenkul alanında projeler yürütüyor.

Ticari gayrimenkullerin verimliliği ve performansını artırma hedefiyle alışveriş merkezi, ofis, rezidans ve sinema yatırımları yapan Fiba Commercial Properties, mevcut projelerine iş geliştirme, mimari tasarım ve inşaat yönetimi, kiralama, proje ve varlık yönetimi, entegre tesis yönetimi, AVM yönetimi ve pazarlama alanlarında da hizmet veriyor.

www.fibacp.com.tr

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku